Gratis PayPal Bankoverschrijving

 

 

De winkelwagen is leeg

Gratis PayPal
Bankoverschrijving

Kabelboom zelf installeren of uitbesteden

Zelf doen

Ook als het de eerste keer is moet dat kunnen als je secuur werkt. Bij de grotere motorkabelbomen lever ik documentatie van alle stekkers en de draadkleuren. 
Het beste advies is: maak veel foto's of label alle stekkers etc. bij het uitbouwen van de oude kabelboom. En vergeet niet de klem van de min pool op de accu los halen, voor je begint.
Mocht je een ombouw- of bobine reparatiekabelboom op het oog hebben, bedenk dan dat daarbij ook draadlassen gemaakt moeten.
Je werkt met elektriciteit dus wees bedacht op mogelijke kortsluitingen.

Uitbesteden

Zeker aan te raden, als je nogal onzeker wordt van het zelf werken aan elektra. Universele garagebedrijven willen de klus misschien nog wel doen voor een acceptabele prijs.
Maar het beste is wellicht toch een bedrijf dat is gespecialiseerd in Volvo klassiekers / youngtimers. Hier onder een overzichtje van garages die bekend zijn met mijn kabelbomen. In alfabetische volgorde.

KDL Automotive 
In Middelbeers (nabij Oirschot). "Slechts 20 autominuten vanaf de grens met België." Zij installeren o.a. vaak de bobine reparatiekabelbomen.

Volvo Klassiekers / Dries Bakkenes 
In Barneveld. "Volvo specialist waar u, indien gewenst zelf kan sleutelen aan uw auto onder deskundig begeleiding. De koffie staat altijd klaar"

Volvo Lotte 
In Ophemert (nabij Tiel). Met ook de mogelijkheid om zelf te sleutelen.

Volvo Woudenberg 
In Woudenberg. Hier installeert men o.a graag je ombouwkabelboom. 

Wimbo Volvo Classics 
In Barneveld. Dit is het bedrijf van Wim Bottinga.

Disclaimer:

Elbert Bos Wiring kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele problemen ontstaan door de installatie van geleverde kabelbomen. Hetzij door eigen installatie, dan wel door de hierboven aangegeven bedrijven.